Magnetiseren

U hebt vast wel eens van magnetiseren gehoord. Vroeger noemde men een magnetiseur ook wel een strijker. Magnetiseren is een behandeling die al in de oudheid beschreven wordt. Het is een manier om (genezende) energie over te brengen via de handen van een magnetiseur. Hierbij hoeft de magnetiseur u niet aan te raken en ook kleding mag aan blijven. Het is wel hanig als de schoenen uit kunnen.

Werkwijze

Ik werk met de energie die elk lichaam bezit. Ik werk met mijn handen rond het z.g. etherisch lichaam. Dat is het gebied ongeveer 10 centimeter buiten het stoffelijk lichaam. Als er in je lichaam iets niet goed gaat heeft dit gevolg voor de energie die bij je hoort. Ik kan dit energieveld voelen. Waar de energie niet goed stroomt merk ik energie storingen. Ze noemen dat ook wel een blokkade.

Behandeling

Door middel van het strijken langs het lichaam, met mijn handen, zorg ik er voor dat het energieveld weer meer in balans komt. Het gevolg daarvan is dat uw lichaam zelf aan het werk gaat om dit energie veld in balans te houden. Een mens die in balans is heeft een zelf-genezende werking. U kunt tijdens de behandeling het voelen als warmte, kou, tintelingen of een soort stroomgevoel. De energie die wordt overgebracht kan blokkades in het lichaam opheffen, zodat het lichaam zichzelf weer in balans kan brengen en de klachten langzaam verdwijnen of  sterk afnemen. Soms is een klacht al lang aanwezig en het verhelpen van dit soort klachten kan meerdere behandelingen vragen. U ervaart zelf het beste wat u in uw lichaam voelt. Voor de eerste behandeling bespreek ik met mijn u de reden van uw komst, de klachten, de hoogte van de kosten en mijn behandelingswijze. De behandelingen die ik geef duren ongeveer 30 minuten. Een eerste behandeling duurt doorgaans langer. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Resultaten

Goede resultaten worden o.a. bereikt bij pijnklachten, vermoeidheid, stress, darmklachten, problemen met spieren en gewrichten en slaapproblemen. Ook heb ik goede resultaten geboekt met clusterhoofdpijn en met migraine.  Kinderen reageren ook heel goed op de behandelingen. Dat is leuk om te zien: kinderen zijn eerlijk en beelden zich geen dingen in.

De eerste afspraak is een kennismaking waar we wederzijds verwachtingen en mogelijkheden bespreken. Ik maak een start met de behandeling. Alleen als u er vertrouwen in hebt maken we een vervolgafspraak.

Heel belangrijk!

Ik ben geen arts en stel geen medische diagnoses. Als u door een arts behandeld wordt moet u die behandelingen gewoon voortzetten. Ik kan een aanvulling zijn op de medische behandelingen die u al ondergaat. Sommige mensen komen bij een mij als een arts geen afdoende behandeling en/of medicijnen voorhanden heeft. Anderen combineren de voorschriften van de arts met een behandeling van een paranormaal genezer.

Energie

Er zijn mensen die een behandeling willen omdat ze moeite hebben om zich te ontspannen of ‘vast’ zitten in hun lichaam. Hierdoor kunnen energiebanen geblokkeerd zijn. Door het werken met energieën kunnen veel lichamelijke, emotionele en geestelijke klachten verholpen worden. Tijdens en na de behandeling kunt u één of meer van de volgende effecten waarnemen:

  • warmte
  • koude
  • tintelingen
  • trillingen
  • moeheid
  • ontspanning
  • rust
  • er kunnen emoties loskomen

Eerste consult

Soms is een klacht al lang aanwezig en het verhelpen van dit soort klachten kan meerdere behandelingen vragen. U ervaart zelf het beste wat u in uw lichaam voelt. Voor de eerste behandeling bespreek ik met mijn u de reden van uw komst, de klachten, de hoogte van de kosten en mijn behandelingswijze. De behandelingen die ik geef duren ongeveer 30 minuten. Een eerste behandeling duurt doorgaans langer. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Vragen

Als er vragen zijn over het magnetiseren: stel ze gerust.