Ervaringen

April 2014

Hoi Willem,

Het is nu ruim een maand terug dat ik mijn laatste behandeling bij je gehad heb. En het gaat nu redelijk goed met me.
Er zit nog steeds vooruitgang in mijn gezondheid, al gaat de vooruitgang met een hobbel per keer.
Ik wil je nog bedanken voor je bijdrage aan mijn herstel. De behandelingen hebben me echt ondersteund in de zware periode.

Groetjes,
R de B
 

Ervaring met de magnetiseur Willem Nije, van E. en T. uit A.

Een aantal jaren geleden kregen mijn man en ik in Zuid-Spanje met onze auto en caravan een aanrijding. Tengevolge hiervan liep ik een hevige shock op en heb sinds die tijd last van spanningen vooral in het hoofd. Uiteindelijk kreeg ik medicijnen van een psychiater die mij echter onvoldoende helpen.

Daar mijn man vroeger veel baat heeft gehad bij een magnetiseur heb ik mij daar van af eind februari 2012 ook toe gewend. Zo kwam ik terecht bij de magnetiseur Willem Nije in Purmerend.

Nu na vijf behandelingen door hem voel ik mij duidelijk beter. Hij merkt zelf ook dat zijn behandelingen aanslaan. Zo is hij thans na een wekelijkse behandeling overgegaan naar een twee wekelijkse behandeling en dit al na vijf behandelingen.

Ook de hieraan verbonden kosten zijn zeer redelijk te noemen namelijk na een eerste gratis behandeling €35,- per keer. Ook zijn zorgvuldige en sympathieke manier van behandelen voelt prettig aan.

 

Ervaring van dhr. L uit B.

Vanwege vermoeidheid en vage lichamelijke klachten aan rug, schouder en arm en het gevoel te hebben ‘niet verder te komen in mijn leven’, ‘vast te zitten’ besloot ik een magnetiseur te bezoeken.
Via google vond ik Willem.

De eerste behandeling duurde wat langer, waarbij Willem oude botbreuken voelde, en voelde dat mijn energie ‘mijn hoofd uit spoot’.
Door een mislukte samenwerking op mijn werk, maakte ik mij daar nog steeds erg druk om. Ook voelde hij een ‘tennisarm’. Thuisgekomen na de behandeling, voelde ik mij opvallend positief en goed, en kon met mijn arm weer gitaar spelen.

Het lukte nog niet goed mijn energie vast te houden, en ik heb toen een paar behandelingen met tussenpozen van 1 week gehad, en kwam toen weer goed in mijn energie te zitten. Aantal zaken die mij nog dwars zaten vanwege de mislukte samenwerking op mijn werk aangepakt en uitgesproken. Inzicht in hoe ik zaken heb geforceerd. Mijn denken is zachter geworden. Rust.

Ook bleken de behandelingen een positief effect te hebben op de bi-polaire stoornis waar ik aan lijd. Ik voel mij gelijkmatiger in stemming, en gebruik minder medicatie. Na een behandeling zijn mijn voeten altijd lekker warm, en slaap ik altijd erg goed.

Ook heb ik een aantal tips van Willem gekregen om zelf mijn energie beter te verdelen, en niet te verliezen aan anderen. Zodoende werd de tijd tussen de behandelingen steeds langer, en maakt Willem zichzelf uiteindelijk overbodig…

Ik heb Willem ervaren als vriendelijk, nuchter en integer.